Desi noi femeile, avem momente cand ne indragostim brusc si parca uitam de realitatea care ne inconjoara, ei bine trebuie sa invatam sa coboram cu picioarele pe pamant ori de cate ori trebuie sa ne alegem partenerul de viata.

Dragostea este cel mai pur sentiment, este cea care ne ghideaza pasii in viata si care parca ofera sens vietii fiecarui om, insa cu toate acestea trebuie sa fim atente la anumite detalii atunci cand ne alegem jumatatea.

Desi avem asteptari mari, trebuie sa intelegem faptul ca barbatul perfect, printul pe cal alb nu exista pentru ca fiecare om, la fel ca si noi de altfel, vine la pachet cu o serie de calitati si defecte insa important este care dintre acestea predomina si care dintre ele conteaza pentru tine cu adevarat. Inca de la inceput poti analiza acest lucru la cel de care te-ai indragostit si poti sa iti dai seama astfel daca el este suficient de bun pentru tine si pentru planurile tale de viitor.

Comunicarea eficienta inca de la inceput te poate ajuta sa descoperi care sunt planurile lui de viitor. In acest mod poti observa daca acestea corespund asteptarilor tale si poti afla cat de mult esti inclusa si tu in planurile lui iar in acest fel poti realiza cat de mult contezi pentru el inca din primele luni de relatie.

Alege-l pe cel care te alege pe tine in detrimentul oricarui apropiat sau prieten pentru ca acest aspect va conta enorm pe tot parcursul relatiei. Cu siguranta ca si tu iti doresti sa reprezinti o prioritate in fata partenerului de viata.

Ai grija sa observi cu atentie cum monitorizeaza el o situatie conflictuala si care este felul lui comportamental atunci cand exista intre voi o discutie mai aprinsa pentru ca in acest fel poti vedea cat este de impulsiv si inconstient de modul in care ar putea tratata o astfel de problema.

Tu de ce ti cont atunci cand iti alegi partenerul de viata?