Am invatat sa fiu eu, sa ma iubesc si sa ma bucur de fiecare particica a sufletului meu…

Am invatat mereu din propriile greseli, le-am acceptat si am incercat sa desprind mereu cele mai bune invataturi care sa ma ghideze pe parcursul vietii…am gresit, poate mai mult fata de mine decat fata de cei din jur, sau poate nu.Am invatat sa iert, oamenii care au intrat usor in viata mea, la fel cum au si iesit, oamenii care au plecat de langa mine in cele mai grele momente, persoane dragi care si-au pus amprenta asupra sufletului meu pe vecie. Am facut pace cu mine si m-am reorientat spre viitor.

Am invatat sa ma ridic de una singura, sa fiu puternica si sigura pe mine. Am ales sa tin capul sus, si sa nu il mai aplec niciodata.

Am invatat ca singuratatea e benefica uneori, ca iti ofera posibilitatea  sa te redescoperi, sa te accepti si sa te bucuri de fiecare particica a sufletului tau.

Am invatat sa nu depind de nimeni, sa ma descurc singura in cele mai grele situatii, chiar si atunci cand e nevoie sa imi inchid fermoarul din spate al rochiei.

Am invatat sa imi apreciez prietenii si sa ma bucur de ei in fiecare zi. Am invatat ca fiecare om apare in viata noastra la locul si momentul potrivit.

Am invatat sa ma reinventez,  sa imi hranesc pasiunile si sa ma accept asa cum sunt. Ba mai mult, am invatat sa ma multumesc mai intai pe mine, iar apoi pe altii.

Am invatat sa ma bucur de soarele ce rasare dimineata, de glasul melodios al pasarelelor, dar si de sunetul cristalin al cascadelor, de lucruri marete, pe care candva le credeam marunte.

Am invatat sa rad din toata inima, sa fiu fericita cu adevarat, sa iubesc si sa ma bucur… am invatat sa fiu eu!

TU CE AI INVATAT PANA AZI?