Vara a venit iar multi dintre noi asteapta deja concediul tocmai din dorinta de a petrece cateva zile de relaxare la mare, acolo unde parca poti uita de toate grijile si problemele care parca iti inunda mintea.

Ei bine, desi suntem deja cu gandul doar la nisipul fierbinte si la valurile marii pregatite sa ne racoreasca, ei bine ar trebui sa fim atenti atunci cand ne pregatim bagajul pentru mare si sa punem cateva lucruri care ne-ar putea fi cu siguranta utile.

O crema cu protectie solara cat mai mare este absolut necesara pentru ca este nevoie sa avem grija de pielea noastra atunci cand ne expunem direct sau chiar indirect la soare, motiv pentru care ar trebui sa fii atenta la acest aspect si nu cumva sa uiti sa o pui in geanta. Mai mult de atat, poti opta pentru o crema cu protectie si mai mare pentru fata atunci cand pe corp nu iti doresti sa aplici acelasi factor, desi ar trebui mai ales daca ai o piele mai alba si risti sa te inrosesti foarte tare inca din prima zi.

O palarie te-ar putea ajuta atunci cand ai de gand sa stai mai mult la soare sau in apa tocmai pentru a nu risca sa faci o insolatie inca din primele zile si sa fii nevoita sa stai mai mult in camera de hotel decat la plaja.

Daca nu vei inchiria sezlong zilnic, ar fi bine sa ai pregatita o rogojina de plaja pe care sa o pui sub prosop tocmai pentru ca in acest fel vei sta mai confortabil si nici nu iti vei murdarii prosopul sau paturica de plaja.

O pereche de ochelari de soare nu ar trebui sa iti lipeasca tocmai pentru a nu te incrunta prea mult si bineinteles pentru a te asigura ca ochii tai sunt protejati.

Tu ce iti iei cu tine mereu in vacanta?