Si da, stiu ca suntem tentati sa punem in bagaj tot felul de lucruri inutile pe care vom realiza doar la intoarcere ca nici macar nu le-am folosit, adesea uitand ceva important de care chiar am fi avut nevoie.

Ei bine, inainte de a te arunca sa umpli bagajul cu tot feluri de lucruri, ai grija sa faci o selectie atenta asupra acestora si sa iei cu tine doar strictul necesar, mai ales atunci cand ai la dispozitie un bagaj foarte mic.

Printre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le treci pe lista sunt:

Crema cu factor de protectie solara este tot ceea ce ai nevoie pentru protectia corespunzatoare a tenului indiferent de anotimp deoarece aceasta previne imbatranirea prematura a tenului si in acelasi timp iti ofera si hidratarea corespunzatoare de care pielea ta are nevoie.

Ai grija sa nu pleci fara o umbrela in geanta deoarece de multe ori vremea poate parea inselatoare. In cazul in care urmeaza sa calatoresti intr-o tara ploioasa ai putea adauga chiar si o pelerina de ploaie.

O trusa medicala cu cateva pastile este neceara in cazul in care faci insolatie, racesti sau faci o indigestie foarte neplacuta. Mai mult de atat, cativa plasturi ar fi foarte indicati daca crezi ca urmeaza sa colinzi la pas spre strazi lungi si necunoscute.

Alege cateva carti bune pe care sa le savurezi din plin pe malul marii, reusind astfel sa te relaxezi si sa te deconectezi de restul agitatiei. Mai mult de atat, cand ai de parcurs un drum mai lung cu avionul, o carte te poate tine focusata asupra povestii acesteia pentru cateva ore bune.

Ai grija la incaltamintea aleasa deoarece aceasta trebuie sa fie una foarte comoda si usoara mai ales atunci cand ai de gand sa te plimbi pe jos cat mai mult timp.