Daca te pregatesti de sezonul de vara si urmeaza sa mergi la mare pentru a te bucura din plin de concediu, trebuie sa pregatesti o lista cu lucrurile de care ai nevoie pentru a te asigura ca nu vei uita absolut nimic acasa.

Si da, stiu ca suntem tentati sa punem in bagaj tot felul de lucruri inutile pe care vom realiza doar la intoarcere ca nici macar nu le-am folosit, adesea uitand ceva important de care chiar am fi avut nevoie.

Printre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le treci pe lista sunt:

Costumul de baie si accesoriile de plaja sunt in capul listei deoarece cu siguranta nu am dori sa ajungem la hotel si sa ne dam seama ca am uitat sa adaugam in bagaj cea mai importanta piesa vestimentara.

Palaria de plaja trebuie sa faca parte si ea din bagaj deoarece aceasta este foarte importanta pentru a ne feri de o eventuala insolatie chiar in zilele in care ar trebui sa ne simtim perfect.

Crema cu factor de protectie solara este tot ceea ce ai nevoie pentru protectia corespunzatoare a pielii dar si pentru un bronz uniform. Ba mai mult de atat, ai putea avea chiar doua creme, deoarece pentru ten si zonele cu alunite este indicat sa folosim o lotiune cu un factor de protectie cat mai mare.

O trusa medicala cu cateva pastile este neceara in cazul in care faci insolatie, racesti sau faci o indigestie foarte neplacuta.

Alege cateva carti bune pe care sa le savurezi din plin pe malul marii, reusind astfel sa te relaxezi si sa te deconectezi de restul agitatiei.

Ai grija la vestimentatia aleasa deoarece aceasta trebuie sa fie lejera si din materiale vaporoase care sa nu iti irite pielea dupa cateva zile de stat la soare.

Nu uita sa adaugi cateva produse care sa iti calmeze pielea dupa plaja. O crema speciala folosita dupa soare sau o apa termala iti poate revigora si calma imediat pielea.