Viata de cuplu necesita rabdare si sacrificii deoarece doar in acest fel poti construi ceva stabil, de durata si care sa nu se darame usor niciodata.

Ei bine, pentru a reusi sa mentii stabila aceasta stransa legatura trebuie ca fiecare dintre voi sa vina cu ceva nou pentru ca niciodata sa nu intervina gandul ca relatia ar putea deveni monotona.

Desi ca femei avem tendinta de a considera ca noi suntem cele care au mai mare nevoie de atentie si de lucruri spontane oferite din partea lui, trebuie sa fim constiente ca si partenerii nostri de viata au nevoie de aceeasi afectiune, motiv pentru care nu ar trebui sa neglijam aceste lucruri.

Iata cateva dintre lucrurile simple pe care ar trebui sa le faci mereu pentru a-ti surprinde placut partenerul:

Spune-i cat de mult il apreciezi. Un barbat are nevoie ca el sa stie faptul ca tu il apreciezi si crezi in el si in puterile lui. Este de ajuns sa ii reamintesti acest lucru atunci cand el are o zi mai prosta si vei vedea cum starea lui de spirit se va imbunatati imediat.

Intreaba-l in fiecare seara cum a decurs ziua lui. Ofera-i sprijin moral si asculta-l atat cat este nevoie.

Fa-i mici surprize. Pregateste o cina romantica, propune-i sa gatiti impreuna, organizeaza o seara de film sau diverse activitati in aer liber. Daca este un impatimit al calatoriilor, organizati mici excursii in care sa vizitati cat mai multe obiective turistice.

Ofera-i spatiul necesar. Din cand in cand barbatii mai au nevoie de o seara cu prietenii. Lasa-l sa mearga la o bere cu prietenii, lasa-l sa joace fotbal sau permite-i sa petreaca doar timp cu el atunci cand are nevoie.

Lasa-l sa fie barbat. Nu incerca sa-i preiei atributiile. Pastreaza-ti feminitatea si nu incerca sa pari mai puternica decat esti.