Desi noi femeile avem uneori tendinta de a vorbi mai mult decat trebuie, exista cateva lucruri pe care niciodata nu ar trebui sa i le spunem partenerului de viata deoarece acest lucru ar putea fi total nelalocul lui, creand astfel frustrari sau dezamagiri pentru acesta.

Nu il compara niciodata cu fostul partener sau sot. Acest aspect reprezinta unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont pe parcursul relatiei deoarece in caz contrar ai putea isca multe certuri.

Nu ii spune niciodata ca nu ai timp sa il asculti. Desi acest lucru poate parea banal trebuie sa intelegem faptul ca si barbatii au mare nevoie ca ei sa isi expuna gandurile. Asculta-l ori de cate ori este nevoie si da-i sfaturile pe care tu le consideri absolut necesare.

Cu siguranta ca fiecare dintre noi a trecut prin probleme mai dificile in care am cedat nervos insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ne razbunam pe cei din jur. Nu iti jigni niciodata partenerul de viata si nu ii spune lucruri pe care mai tarziu s-ar putea sa le regreti.

Daca i-ai spus cel putin o data iubitului tau faptul ca nu este un barbat adevarat, ei bine ar trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a-i mai repeta acest lucru deoarece in acest fel nu vei face altceva decat sa ii creezi o stare incomoda cu care nimeni nu ar dori sa se confrunte.

Nu ii spune niciodata unui barbat faptul ca alaturi de el nu simti decat faptul ca iti irosesti timpul. Gandeste-te bine iar daca consideri acest lucru incearca sa discuti acest aspect mai intai de toate pentru a cauta solutia potrivita pentru amandoi. In cazul in care nu ajungeti la un consens ar fi bine ca fiecare sa mearga pe o cale diferita insa fara a exista reprosuri la mijloc.