Aceasta perioada a pandemiei este ideala pentru plimbarile in natura, in paduri umbrite, departe de agitatia cotidiana si parcurile supraaglomerate.

Indiferent ca ne dorim o plimbare cu familia, o zi de relaxare departe de oras sau vrem sa facem cateva exercitii in aer liber, mijlocul naturii esti cu siguranta ideal pentru tot felul de activitati interesante. Mai mult de atat, activitatile si jocurile in familie vor fi cu siguranta mai atractive atunci cand ne putem bucura de soare, iarba si aer curat.

Atunci cand dorim sa ne deconectam de toate grijile care ne inunda mintea, natura poate fi cel mai bun prieten care sa ne asculte. Alege un loc sigur, intinde-te pe iarba si relaxeaza-te fizic si psihic.

O carte buna poate fi savurata pe deplin la umbra copacilor batrani. Lasa-te purtata de povestile preferate si bucura-te de timpul petrecut doar cu tine.

Fa miscare. O plimbare in padure are efecte uimitoare asupra intregului organism deoarece urcatul muntilor sau a zonelor deluroase pune toti muschii in miscare.

O masa simpla la iarba verde este cu siguranta atat pe placul celor mici cat si a celor mai mari. Prepara cateva gustari sanatoase, pune-ti rucsacul in spate si pregateste-te de un picnic alaturi de intreaga familie.

In momentele in care ne simtim lipsiti de energie si vitalitate putem alege cu siguranta o escapada in care sa ne inconjuram doar de plante vii. Incearca acest lucru si vei observa o schimbare pozitiva asupra starii tale temperamentale.

Meditatia nu a fost niciodata mai eficienta decat intr-un astfel de loc. Ciripitul pasarelelor, sunetul unui parau sau mirosul de aer proaspat sunt cateva din elementele care te vor ajuta sa te relaxezi si sa te concentrezi asupra ta.

Atunci cand ne dorim o plimbare alaturi de copii, natura este alegerea perfecta. Uita de strazile si parcurile prafuite din orasele mari. Pregateste cateva activitati creative si bucura-te o zi intreaga alaturi de cei mici.