In ultimul timp am inceput sa fim mereu pe fuga, fara a avea suficient timp pentru noi, cei dragi si pentru lucrurile care conteaza cu adevarat, din cauza agitatiei in care traim zilnic si din cauza faptului ca incercam mereu sa atingem perfectiunea indiferent ca suntem acasa sau la locul de munca.

Ei bine, desi parca timpul zboara si avem impresia ca nu mai avem timp chiar de nimic, trebuie sa tinem cont de faptul ca pentru a ne simtii bine atat la interior cat si la exterior, trebuie sa avem cateva obiceiuri sanatoase de care sa tinem cont in fiecare zi.

In primul rand, trebuie sa invatam ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, motiv pentru care ar trebui sa ne facem timp pentru a nu pleca niciodata cu stomacul gol la locul de munca mai ales pentru ca in acest fel riscam sa mancam alte gustari nesanatoase care doar ne vor balona, fara a avea vreun plus asupra noastra.

Dimineata, este momentul in care trebuie sa deschizi geamul larg pentru ca aerul proaspat sa patrunda in dormitor. In acest fel te vei trezi mai repede si vei avea imediat energie.

Daca iubesti cafeaua de dimineata, atunci ai grija sa o bei in liniste in timp ce iti faci rutina de dimineata, citesti cateva pagini dintr-o carte motivationala sau iti organizezi timpul pentru intreaga zi.

Nu uita ca hidratarea corespunzatoare este esentiala atunci cand vrei o piele hidratata si iti doresti sa te simti bine in fiecare zi.

Aloca-ti timp pentru tine. Acorda-ti timp pentru ingrijirea de dimineata, demachierea din fiecare seara sau chiar aloca-ti o seara intreaga pentru spa chiar la tine acasa. Nu uita niciodata ca felul in care te tratezi se simte in interior si bineteles se vede la exterior.

Investeste in tine. Incearca sa inveti zilnic lucruri noi, citeste carti, vizioneaza documentare si inconjoara-te de oameni de la care poti invata cat mai multe lucruri noi.