Fiecare dintre noi s-a confruntat cel putin o data cu probleme legate de kilogramele in plus adunate fie din cauza faptului ca nu am mai pus accentul pe o dieta echilibrata fie din cauza faptului ca am facut cateva excese de sarbatori.

Ei bine, daca ne dorim o talie de viespe sau dorim sa ne simtim bine in pielea noastra, ar trebui sa fim atenti la obiceiurile zilnice pentru ca de cele mai multe ori acestea ne impiedica sa slabim chiar daca nu ne dam seama de aceste aspecte.

Iata cateva dintre obiceiurile care te ingrasa pe zi ce trece chiar si fara sa iti dai seama:

Micul dejun este esential pentru o dieta echilibrata care sa ne asigure energia de care avem nevoie pe tot parcursul zilei. Desi avem tendinta de a sari peste aceasta masa trebuie sa fim constienti de faptul ca in acest mod vom fi tentati sa mancam tot felul de gustari nesanatoase sau chiar sa optam pentru un pranz mai copios tocmai din cauza senatiei de foame acuta.

Desi incercam sa preparam tot felul de mese rapide cu produse semi preparate, ei bine acestea nu sunt deloc sanatoase si nici nutritive iar acest lucru va duce cu siguranta la acumularea catorva kilograme in plus. Mai mult de atat, acest obicei isi va pune cu siguranta amprenta in scurt timp asupra organismului nostru.

Traim vremuri agitate care ne obosesc atat fizic cat si psihic. Chiar daca suntem tentati ca dupa o zi intreaga de munca sa ne trantim in fata televizorului sau a laptopului, ei bine acest lucru nu este indicat. Pentru o viata sanatoasa este nevoie sa facem putina miscare in fiecare zi, astfel ca daca ai un job la birou ar trebui ca seara sa faci cateva exercitii la sala de fitness, sa iesi la alergat intr-o zona special amenajata sau chiar sa practici alte sporturi distractive. Mai mult de atat, sportul este si modalitatea sigura in care psihicul nostru se relaxeaza.