Indiferent ca mergem la cumparaturi, stam acasa sau luam cina alaturi de partenerul nostru la cel mai scump restaurant din centrul orasului, toate stim, ca noi femeile, trebuie sa aratam impecabil indiferent de situatie.

Desi avem tendinta de a spune ca este mult mai greu sa fii femeie decat barbat pentru ca trebuie sa arati mereu perfect dar trebuie sa ai grija si de familia ta, de casa si de restul oamenilor dragi, ei bine exista totusi cateva reguli simple pe care chiar trebuie sa le respectam atunci cand ne dorim sa aratam perfect si sa emanam feminitate indiferent de locul si momentul in care ne aflam.

Este foarte important sa realizam faptul ca unghiile fac parte din coperta noastra expusa zilnic, motiv pentru care acestea trebuie sa fie mereu curate si ingrijite. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ai mereu unghii mari cu gel, ci doar trebuie sa fii atenta sa fie mereu curate si eventual lacuite. Daca nu ai timp prea mult la dispozitie pentru manichiura, ei bine ar fi indicat sa renunti la aceasta de tot in perioadele stresante in care nu poti aloca cateva minute bune pentru acestea deoarece atunci cand ai tendinta sa le lasi mai multe zile cu oja sarita vei arata mult mai neingrijit decat atunci cand acestea sunt simple.

Una dintre cele mai importante reguli este faptul ca niciodata nu trebuie sa iesim din casa inainte de a verifica daca incaltamintea este mereu curata. In caz contrar am putea atrage fara sa vrem toate privirile asupra pantofilor noastri.

Nu uita sa te demachiezi mereu corect in fiecare seara si a doua zi sa nu ramai cu reziduri pe fata sau in zona ochilor deoarece vei capata automat un aspect neingrijit. Mai mult de atat, in acest fel si tenul tau va avea de suferit deoarece acesta trebuie sa fie mereu curat si hidratat.