Matinali sau nu, dimineata este momentul in care ar trebui sa urmam cateva reguli simple pentru a ne asigura ca incepem ziua corect si ca suntem pregatite pentru o noua zi, pline de energie si bineinteles voie buna.

In primul rand, dimineata trebuie sa inceapa intr-un mod pozitiv pentru a ne asigura ca la fel va decurge si restul zilei, astfel ca, ar trebui sa lasam deoparte orice intriga pe care o avem cu vreun membru de familie cu care locuim pentru ca in sens contrar riscam sa avem o zi proasta inca de la primele ore ale diminetii.

Dimineata este momentul in care trebuie sa deschidem geamurile pentru ca aerul proaspat sa patrunda in toata casa. In acest fel camerele se vor aerisi iar noi ne putem mobiliza mult mai usor pentru o noua zi.

Nu trebuie sa uitam ca micul dejun este cea mai importanta masa care ne ofera energia de care avem nevoie pentru restul zilei motiv pentru care ar trebui sa ne facem timp si sa savuram de dimineata un mic dejun gustos si super sanatos.

Dimineata este momentul ideal in care poti petrece timp doar cu tine. Spre exemplu iti poti organiza timpul si te poti gandi la toate task-urile pe care trebuie sa le indeplinesti in acea zi in timp ce iti savurezi cafeaua, poti sa iti faci rutina de ingrijire si hidratare, poti medita sau chiar asculta muzica preferata timp de cateva minute bune pentru ca in acest fel vei porni spre locul de munca super entuziasmata si plina de energie.

Dimineata este momentul in care iti poti organiza agenda pentru fiecare zi astfel incat sa te asiguri ca seara poti bifa cat mai multe lucruri pe care le-ai indeplinit cu succes. In acest fel cu siguranta vei fi mult mai organizata dar si mult mai ambitioasa pentru ca vei sti cu siguranta tot ceea ce ai de facut in restul zilei.