In ultimii ani din ce in ce mai multi oameni au realizat faptul ca nici banii si nici implinirea profesionala nu le aduce fericirea asa cum o face linistea sufleteasca, motiv pentru care multi dintre ei au inceput sa studieze modul in care pot actiona pentru a avea o viata linistita.

Astfel, printre cele mai simple reguli pe care ar trebui sa le urmam sunt:

Petrece timp alaturi de cei dragi. Bucura-te de prezenta familiei si fa-ti timp mereu pentru ei. Nu uita sa le spui mereu ce inseamna ei pentru tine si incearca sa nu pierzi niciun moment important alaturi de acestia.

Fa lucruri care te fac cu adevarat fericit. Citeste, fa plimbari in natura, bucura-te de serile petrecute alaturi de cei mai buni prieteni, calatoreste mereu in locuri noi si bucura-te de fiecare moment din viata ta.

Bucura-te de propria ta prezenta. Uneori ai nevoie sa petreci timp doar cu tine, sa iti pui ordine in ganduri si sa iti prioritizezi lucruruile pe care vrei sa le duci la bun sfarsit.

Multumeste oricarui om care face ceva pentru tine, oricat de neinsemnat ar fi acel lucru. Un simplu multumesc iti poate schimba ziua atat tie cat si celeilatle persoane.

Ia o pauza atunci cand ai o zi proasta. Nu te stresa pentru toate dificultatile pe care le intampini deoarece orice problema are pana la urma o rezolvare.

Alege sa fii fericit. Bucura-te pentru orice zi din viata ta si gaseste magia in orice lucru care apare neprevazut.

Fi tu indiferent de situatie. Nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Nu uita ca frumusetea se regaseste de cele mai multe ori in simplitate.

Nu uita ca nu pe ceilalti trebuie sa ii multumesti. Important este ca tu sa fii multumit si implinit cu propriile alegeri indiferent de parerea celor din jur.