Fiecare dintre noi isi doreste ca apartamentul sau casa in care locuieste sa fie cat mai primitoare si cat mai vesela deoarece acesta este locul in care ne petrecem serile dupa ce venim de la locul de munca, petrecem zilele de weekend si timp cu familia.

O casa primitoare este cea in care musafirii vor veni cu drag de fiecare data iar tu vei reusi sa te desprinzi de toate grijile cotidiene imediat ce ai intrat in ea pentru ca acasa este locul in care sufletul prinde culoare iar tu te poti simtii cu adevarat liber.

Ei bine, desi nu exista anumite tipare exacte, sunt totusi cateva trucuri simple care te pot ajuta sa obtii un ambient perfect si o casa cu adevarat primitoare.

In primul rand ar trebui sa stii faptul ca pentru a avea incaperi primitoare trebuie sa tii cont de culorile pentru care optezi atunci cand iti decorezi casa cu tot felul de lucruri dar si de culorile alese pentru pereti deoarece acestea cu cat sunt mai calde cu atat vor crea o stare mai profunda de liniste si relaxare.

Florile si plantele verzi sunt cele care iti schimba automat incaperile indiferent ca vorbim de o camera special amenajata de lucru, de o camera de zi sau chiar de un dormitor. Mai mult de atat, studiile arata ca plantele iti ofera si o stare de bine atunci cand alegi sa petreci timp langa si chiar sa vorbesti cu ele. Pe langa faptul ca te vei simtii si tu mult mai bine le vei ajuta si pe ele sa se dezvolte aromonios si frumos.

Lumina calda este de asemenea un aspect important de care ar trebui sa tii cont atunci cand iti doresti incaperi in care sa te relaxezi atat fizic cat si psihic.

Cateva uleiuri aromate si lumanari parfumate te vor ajuta sa aduci un plus de culoare dar si sa creezi o atmosfera ambientala super placuta pentru tine si cei dragi.