Vorbim adesea despre o lume in care totul a devenit lipsit de culoare, despre oameni meschini, inimi de piatra si suflete superficiale. Irosim timpul aruncand cu vorbe grele asupra celor apropiati, dar uitam sa ne oglindim propria persoana.

Vrem sa-i schimbam pe cei din jur, dar uitam sa ne schimbam pe noi insine. Dorim respect, desi nu oferim, speram la o lume mai buna, dar noi avem sufletele intunecate.

 

 

 

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sa incepem prin a ne schimba propria atitudine, sa stergem privirea incruntata de pe fata si sa asternem un zambet cald, sa lasam barierele create jos si sa fim mai deschisi, sa ne dezvoltam dorinta de comunicare si sa ne cultivam spiritual.

Sa  invatam sa iubim cu adevarat. Sa uitam de etichetele societatii, sa ne umplem sufletul de dragoste, si sa stergem orice urma de ura.

Sa aspiram la o viata mai buna, dar sa multumim neconditionat pentru ceea ce avem.

Sa ne cultivam spiritual. Sa ne curatam sufletele intunecate, si sa le umplem de pace si bunatate.

Sa fim pozitivi, sa ne inconjuram de oameni dragi, si sa ne bucuram de clipe minunate.

Sa fim buni, sa invatam sa daruim lucruri mici, dar cu o insemnatate mare.

Sa nu purtam ura asupa celor din jur, sa nu ne innegrim inima si sa nu o incarcam de ganduri intunecate. Sa iertam neconditionat si sa le oferim celor ce gresesc o noua sansa.

Sa nu ne transformam doar intr-o copie xerox. Sa nu lasam etichetele societatii sa-si puna amprenta asupra noastra. Sa ramanem la fel, sa ne dezvoltam personalitatea, sa o cultivam  in fiecare zi.

Sa ne bucuram pentru fiecare dimineata in care am deschis ochii, am vazut lumina soarelui si am auzit ciripitul pasarelelor.

Sa traim cu emotie fiecare clipa, sa colectionam amintiri si sa le pastram in suflete pentru totdeauna.

Sa nu ne culcam seara cu sufetul mahnit, sa-i iertam pe toti cei care ne-au facut rau de-a lungul zilei.

Si cel mai important, nu lasam sa treaca o zi fara sa-i multumim Lui Dumnezeu pentru tot ceea ce avem.

Tu ce faci ca sa devii un om mai bun?

 

 

 

 

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});