Tu ti-ai intins bratele calde asupra mea inca din prima clipa, si mi-ai promis ca nu o sa le mai inchizi niciodata, pentru ca din acel moment ai inceput sa traiesti prin mine. Dorintele mele au devenit ale tale iar  fericirea ta, depindea mereu de fericirea mea. Da mama, e vorba de tine, de sufletul tau pur si curat, de inima  ta blanda si dragostea nemarginita pe care mi-o porti mereu.

Ai reusit sa ai mereu o retata magica pentru familia noastra. Dimineata imprastii sclipici de zane iar seara asterni praf de stele, adaugi putina bucurie, presari mereu dragoste, si in acest fel, reusesti sa ne faci pe toti fericiti.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Cand eram mica, credeam ca mama e un fel de masinarie, cumva multifunctionala, cu multe transformari si mereu in priza. Cand am crescut mai mare, am realizat totusi ca… e chiar adevarat!

Ti-am spus ca pe langa mama, imi esti cea mai buna prietena. Tu ma asculti mereu atunci cand sunt trista, fara sa lasi ca lacrimile sa-mi inunde fata. Le stergi  cu mana ta blanda si reusesti imediat sa imi aduci zambetul pe buze atunci cand ma privesti cu atat de multa duiosie.

Ti-am spus ca-mi place sa te privesc, desi te rusinezi mereu crezand ca anii si-au pus amprenta asupra ta, insa tu nu-ti poti da seama cat esti de minunata. Mama, chiar daca timpul a trecut, tu ai ramas la fel, iar micile imperfectiuni pentru care iti faci griji, sunt doar urme ale momentelor din viata ta. Daca ai reusi sa te privesti vreodata prin mine ai intelege poate, tot ceea ce simt pentru tine.

Tot ce spun, nu sunt simple cuvinte. Sunt randuri asternute printre lacrimi de fericire, emotii si sentimente de iubire. Te-am iubit din prima clipa in care am fost parte din tine si te voi iubi mereu! Esti si vei ramane mereu eroina vietii mele.

 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});