Odata cu sfarsitul verii avem tendinta de a deveni mai posomorati fie din cauza faptului ca s-a terminat concediul, a inceput scoala, anotimpul este mai ploios si s-a terminat cu sezonul costumelor de baie.

Am auzit foarte des in jurul meu faptul ca o data cu sosirea acestui anotimp oamenii se confrunta cu stari de tristete, melancolie, astenie, fiind in acelasi timp mai suparati si lipsiti de energie.

Ei bine, toamna trebuie privita ca un nou inceput, aceasta fiind ideala pentru a incepe in forta continuarea planurilor mai ales dupa perioada concediului de vara in care ne-am putut relaxa asa cum ne doream.

Toamna e timpul pentru redecorarea apartamentului. Pregateste un cos cu nuci, aduna cateva frunze frumos colorate in culori aramii si cumpara-ti din market sau de la batranicile de pe marginea drumului cateva tartacute care te vor ajuta sa iti armonizezi perfect casa in nuante tomnatice.

O data cu sezonul racoros ne schimbam si garderoba. Alege cateva tinute in culori pastelate si creaza-ti toamna aceasta un nou stil vestimentar care sa te faca sa te simti minunat in pielea ta.

Pentru gospodine, toamna este sezonul in care fiecare isi etaleaza care mai de care borcanele de muraturi si zacusca prospata. Coptul ardeilor si al vinetelor a devenit un obicei pentru noi in fiecare an deoarece acestea trebuie puse din timp la congelator pentru restul anului.

Fara dar si poate ca dovleacul este vedeta din bucatarie chiar dupa primele aparitii ale acestuia pe rafturile magazinelor. Copt la cuptor sau preparat in placinta acesta este un adevarat deliciu pentru marea majoritate a oamenilor. Mai nou acesta este folosit de marii maestrii ai bucatariei in supe creme dar si in cafelele aromate pregatite special pentru cei pofticiosi si dornici sa incerce ceva nou.

Toamna inseamna magie, culoare si stropi de ploaie scursi pe obrajii celor care se bucura de fiecare clipa traita.