Majoritatea oamenilor s-au confruntat cel putin o data cu diverse probleme ale parului, motiv pentru care au apelat la diferite produse farmaceutice sau recomandate la saloanele de coafor, insa fara a avea vreun rezultat vizibil dupa folosirea acestora.

Indiferent ca ne confruntam cu probleme ale scalpului precum roseata, par uscat si lipsit de stralucire, matreata excesiva sau caderea parului, mastile hranitoare pe baza de uleiuri preparate acasa, reprezinta o solutie simpla si deloc costisitoare prin care putem avea grija de podoaba noastra capilara.

Primul paragraf

Pentru ca parul sa se regenereze si sa capete din nou stralucire, acesta are nevoie de acizi grasi esentiali, care se gasesc in uleiurile grase de care avem nevoie pentru prepararea unor masti naturale pe baza unor ingrediente simple.

Printre cele mai sanatoase uleiuri pentru podoaba capilara se numara:

Uleiul de cocos este cu siguranta unul dintre cele mai cunoscute, fiind folosit in ultimii ani datorita beneficiilor multiple aduse parului. Uleiul de cocos este recomandat celor care se confrunta cu caderea parului, avand si rolul de a hrani parul uscat si deteriorat, aceasta aplicandu-se in mod repetat atat la radacina cat si la varfuri.

Uleiul de ricin este recunoscut datorita efectului puternic de crestere pe care il are asupra parului. Acesta se combina cu alte ingrediente naturale deoarece are o consistenta foarte grasa, motiv pentru care parul trebuie spalat si clatit foarte bine dupa aplicarea unei astfel de masti.

Uleiul de lavanda este solutia ideala pentru cei care au incercat diverse produse pentru matreata dar aceastea nu au avut niciun rezultat.

Uleiul de masline este excelent pentru persoanele care au un par subtire si lipsit de stralucire. Acesta poate fi folosit in combinatie cu orice alte uleiuri, fiind un ingredient de baza al mastilor folosite de vedetele din lumea intreaga.

Ai grija de parul tau si ofera-i ingrijirea de care acesta are nevoie.