Sarbatorile se apropie cu pasi repezi iar marea majoritate a oamenilor au intrat deja in febra cumparaturilor atat pentru ca isi doresc sa le ofere celor dragi un mic cadou care sa ii faca sa zambeasca dar si pentru ca sunt nerabdatori sa se asigure ca au cumparat cele mai bune alimente care sa le umple masa de Paste.
Ei bine, gospodinele de pretutindeni au pregatit deja retetele pe care vor sa le prepare pentru cei dragi, acestea fiind atat retete pregatite inca de acum multi ani in urma dar si cateva preparate culinare mai noi pentru ca fiecare bucatar isi doreste sa isi suprinda familia si invitatii cu cateva preparate super delicioase si gustoase cu tot felul de ingrediente super gustoase care pot schimba in totalitate preparatul.
Iata cateva trucuri care te pot ajuta atunci cand iti doresti ca masa de sarbatoare sa arate perfect dar si sa te asiguri ca gustul preparatelor se vor armoniza perfect:
In primul rand trebuie sa tinem cont de faptul ca pe langa preparatele bazate pe carne si lactate ar trebui sa adaugam in mod obligatoriu o varietate de legume precum salata verde, rosii, castraveti sau ceapa verde. In acest fel te poti asigura ca incluzi legume bogate in vitamine atat in zilele in care vei consuma alimente mai grele pentru stomac dar si ca masa ta va fi bogata iar culorile preparatelor se vor armoniza perfect.
Nu uita sa accesorizezi masa cu cateva servetele in tematica pentru a crea o ambianta de sarbatoare dar si pentru a-i oferii mesei un aspect placut care sa atraga toate privirile.
Daca ai mai mult timp la dispozitie, poti incerca sa vopsesti oua in culori variate sau poti opta pentru vechea tehnica in care sa folosesti frunzulite verzi si bucati de ciorapi de care nu mai ai nevoie pentru a crea diverse forme pe ouale de Paste.