Dormitorul este una dintre incaperile in care foarte multi oameni petrec destul de mult timp, fiind locul unde acestia se relaxeaza dupa o zi agitata de munca sau locul in care isi petrec zilele de weekend.

Astfel ca, aceasta incapere trebuie sa fie categoric una foarte relaxanta si in acelasi timp linistitoare, motiv pentru care trebuie sa fim atenti la cateva detalii importante ale acestei camere.

In primul rand, dormitorul trebuie sa aiba o culoare calda care sa nu iti oboseasca ochii iar in acelasi timp sa iti ofere caldura de care sufletul nostru are nevoie pentru a se odihni complet, motiv pentru care este de preferat sa evitam culorile stridente.

Mobilierul trebuie sa fie si el simplu deoarece nu e ideal sa ne incarcam aceasta camera cu rafturi pe care sa asezam tot felul de lucruri inutile pe care doar se va pune praful.

Ai grija ca ferestrele sa fie suficient de mari pentru a avea lumina si pentru a reusi sa aerisesti foarte bine camera. Dormitorul trebuie aerisit in fiecare zi deoarece creierul nostru are mereu nevoie de oxigen si aer curat.

Calitatea lenjeriei patului ocupa un rol important deoarece avem nevoie de un material foarte bun, de preferat bumbac, pentru ca pielea noastra sa poata respira iar in acelasi timp sa fie si comood.

Alege o planta vie prin care sa dai un strop de culoare camerei. Ai grija ca aceasta sa aiba suficienta caldura si lumina.

Cuvantul simplitate e ceea ce ar trebui sa defineasca un dormitor. Nu incarca peretii camerelor cu tablouri, desene sau ceasuri deoarece aceste obiecte isi pot gasi locul mult mai bine intr-o camera de zi.

Fa curatenie zilnic. Nu-ti lasa lucrurile imprastiate. Aseaza la timp fiecare lucru care nu este la locul lui iar in acest fel vei reusi sa pastrezi mereu ordine.