In ultimul timp auzim tot mai des persoane care se confrunta cu stari de insomnie care dureaza adesea o perioada mai lunga de timp, lucru deloc confortabil mai ales pentru cei care trebuie sa aiba o dispozitie buna a doua zi la serviciu.

Ei bine, daca ai incercat fel si fel de lucruri sau pastille naturiste insa tot nu au avut efect, ei bine trebuie sa stii faptul ca exista cateva reguli simple care pot parea chiar banale insa care chiar te-ar putea ajuta in aceasta situatie.

Aerisitul corespunzator al camerei in care dormi este cu sigurnata una dintre regulile care trebuie respectate mereu deoarece doar in acest fel vei reusi sa dormi confortabil si sa ai parte de un aer curat.

Patul in care dormi trebuie sa fie confortabil iar lenjeria trebuie schimbata in fiecare saptamana pentru ca asternuturile trebuie sa fie mereu curate si reimprospatate.

Un lucru foarte important de care ar trebui sa ti cont este faptul ca seara este momentul in care trebuie sa mananci alimente cat mai usoare care nu ingreuneaza munca stomacului tau peste noapte. Poate pari surprins insa acest aspect are un rol desavarsit asupra calitatii somnului.

Nu uita ca pentru ca a te simtii confortabil ai nevoie de o pijama confectionata dintr-un material de calitate, de preferat bumbac deoarece corpul tau are nevoie sa se simta confortabil pentru a se putea relaxa pe deplin.

Seara este momentul in care trebuie sa lasi toate grijile deoparte si sa te gandesti la faptul ca fiecare problema are o rezolvare mai devreme sau mai tarziu. Doar in acest fel mintea ta va putea fi limpede si se va putea detasa de toate gandurile.

Seara este momentul ideal pentru a bea un ceai de tei sau un pahar de lapte caldut cu miere care sa iti ofere un efect super relaxant atat fizic cat si psihic.