Statisticile arata ca marea majoritate a oamenilor, s-au confruntat cel putin o data in viata cu cateva kilograme in plus si un aspect neplacut al corpului datorat tesutului adapos care s-a acumulat de-a lungul timpului.

Mai mult de atat, marea majoritatea a femeilor au incercat sa tina o varietate de diete si detox-uri in speranta ca vor putea ajunge la greutatea dorita in doar cateva zile prin supe cu varza, diete bazate pe fructe, cure drastice de slabire cu iaurt si legume sau chiar multe dintre acestea au apelat la infomatere, fara a avea insa rezultate vizibile.

Ei bine, cei mai multi dintre noi am sfarsit adesea prin a renunta la orice fel de dieta, plini de frustrari si cu aceleasi kilograme in plus.

Ceea ce trebuie sa intelegem este faptul ca nu totul se rezuma la o talie de viespe si niste coapse bine conturate, insa o alimentatie echilibrata si putina miscare e tot ceea ce avem nevoie pentru a ne mentine sanatosi fizic si psihic. Si da, aspectul fizic conteaza mai mult decat ne imaginam, motiv pentru care, desi trebuie sa ne acceptam asa cum suntem, trebuie sa facem toate eforturile posibile pentru a arata cat mai bine indiferent de varsta.

Hidratarea corespunzatoare si alimentatia sanatoasa, bazata pe vitamine, acizi grasi esentiali si fibre, trebuie sa reprezinte pentru noi o prioritate deoarece trebuie sa intelegem ca suntem ceea ce mancam si aspectul corpului nostru este bazat pe suma deciziilor luate de cele mai multe ori in plan alimentar.

Cateva minute de exercitii fizice de cel putin de trei ori pe saptamana trebuie cu siguranta sa faca parte din rutina noastra. Mai mult de atat, dupa doar cateva zile vei observa ca vei fi mult mai energic, vei avea parte de un somn odihnitor iar psihic vei vedea cum vei deveni mai optimist si vei capata o stare de bine.

Tot ceea ce trebuie sa facem este sa iesim din zona de confort si sa ne organizam cat mai bine posibil pentru a intelege ca o dieta echilibrata e ceea ce avem nevoie nu pentru cateva zile, luni sau ani, avem nevoie pentru o viata.

Adopta un stil de viata sanatos si vei vedea cu marile schimbari nu vor inceta sa apara.