Fiecare dintre noi s-a confruntat cel putin o data in viata cu cateva kilograme in plus, care i-au dat batai de cap.

Ei bine, daca esti una dintre persoanele care a incercat sa slabeasca prin tot felul diete minune care promiteau rezultate grozave insa in cazul tau s-au dovedit a fi un esec, afla ca acest lucru s-a datorat cel mai probabil micilor greseli de care nu ai tinut cont.

Astfel ca, printre cele mai comune greseli pe care le poti comite in procesul de slabire, sunt:

Nu acorzi atentie unui cosum suficient de apa. Hidratarea corespunzatoare are un rol desavarsit asupra organismului nostru, indiferent daca incerci sau nu sa slabesti. Mai mult de atat, sunt foarte sigura ca de multe ori ai confundat senzatia de sete cu cea de foame, motiv pentru care nu ai ezitat sa mananci o masa copioasa desi poate nu aveai nevoie de acest lucru.

Nu faci combinatiile alimentare corecte. O portie de carne cu cartofi este una dintre marile greseli pe care foarte multi dintre noi o practicam, astfel ca atunci cand vrei sa slabesti un numar insemnat de kilograme cel ma bun lucru ar fi sa consulti un nutritionist care sa te indrume corespunzator si sa te informeze corect asupra acestor detalii.

Mananci foarte repede. Acorda-ti timp suficient si mesteca foarte bine mancarea pentru a nu-ti ingreuna organismul cu aceasta munca.

Nu faci miscare deloc. Cateva programe de exercitii fizice acasa, la sala sau in parc te vor ajuta sa arzi mult mai repede caloriile si in acelasi timp te vor ajuta sa te mentii sanatos si cat mai in forma.

Mancatul haotic este o mare greseala. Pentru un regim alimentar sanatos ai nevoie de putina organizare. Este esential sa iti pregatesti saptamanal alimentele de care ai nevoie deoarece in acest fel vei reusi sa te mentii mult mai focusat asupra planului.