The Atlas of Beauty

„The Atlas of Beauty” este un proiect devenit realitate, realitatea la care Mihaela Noroc viseaza de ceva timp. Este un atlas care cuprinde 500 de portrete-fotografii, ale femeilor din peste 50 de tari. Atlasul ne aduce in prim-plan, frumusetea asa cum trebuie inteleasa ea. Orice femeie este frumoasa, prin felul ei de a fi, fara a se tine cont de varsta, etnie, sau alte criterii de care ne legam deseori.

Mihaela Noroc si-a inceput uimitoarea aventura in 2013, fara a se gandi un moment, ca visul sau se va implini sub aceasta forma. A calatorit in mai mult de 50 de tari, fotografiind naturaletea femeilor, asa cum traiesc in propriul mediu. Le-a surprins in momentele lor de fericire, le-a surprins aspiratiile si povestile de viata. Astfel, a luat nastere „The Atlas of Beauty”.Frumusete la superlativ.

The Atlas of Beauty”, este cea mai frumoasa imagine a lumii vazuta prin ochii Mihaelei Noroc. Vei regasi frumusetea in toata splendoarea ei.

Sunt femei, care prin natureletea lor specifica, dezarmeaza si schimba radical, parerea pe care o avem despre frumos.

Mihaela Noroc, a vrut sa ne arate adevaratul inteles al conceptului de frumusete. Frumusete, pe care o regasim in fiecare dintre noi, indiferent de culoare, varsta, regiune in care ne aflam sau problema cu care ne confruntam.

Evolutia proiectului „The Atlas of Beauty”

Efortul depus de-a lungul a 4 ani de munca continua, a fost rasplatit prin editarea „The Atlas of Beauty” sau „Albumul Frumusetii”, care va fi lansat acest an, pe 26 septembrie.

Mihaela Noroc a vorbit despre acest proiect in cadrul emisiunii „Super Soul Sunday”, a celebrei Oprah Winfrey. A fost invitata la CNN, dar si la nenumarate publicatii renumite, cum ar fi Wall Street Journal, The Guardian.

Succesul acestui proiect este evident, aratandu-ne lumea intreaga, prin frumusetea incredibila a acestor femei.

Mihaela doreste sa continue proiectul, prin calatoria in toate tarile, pentru ca albumul, sa devina un factor inspirational pentru toate femeile.

Site-ul dedicat proiectului, www.theatlasofbeauty.com

Poate fi precomandat de acum, de pe platforma Amazon.

Mai multe detalii poti gasi pe contul de facebook/TheAtlasOfBeauty, sau instagram.com/the.atlas.of.beauty.