blackberry-dtek50-touchscreen

Blackberry Dtek50 este al doilea telefon cu android al companiei. Acesta va costa mai putin decat modelul anterior si conform celor de la Blackberry, securitatea acestuia este mult mai mare decat a celor de la companiile rivale.

Blackberry Dtek50 difera de modelele cu care ne-au obisnuit cei de la Blackberry. Acesta nu are tastatura fizica este numai cu touchscreen.  Designul noului telefon este conceput dupa Alcatel  Idol 4S, dar  reprezentantii companiei sustin ca partea de hardware este unica.Cateva caracteristici a acestui Blackberry Dtek50 ar fi: un ecran de 5.2 inch full HD, camera de 8 megapixeli in fata, o camera de 13 megapixeli in spate si un slot microSD care suporta carduri de pana la 2TB.

Noul gadget  al companiei va fi dotat cu BlackBerry Hub si aplicatia DTEK care va va permite sa verificati daca securitatea telefonului dvs. este compromisa. Aceasta aplicatie isi va face update-uri periodice incercand sa protejeze telefonul de eventualele atacuri ale hackerilor.

Compania Blackberry vrea sa infirme zvonurile ca vanzarile companiei in ultima vreme ar fi foarte mici.

Blackberry a dominat la un momendat piata telefoanelor inteligente, dar nu s-a putut adapta la cerintele pietei de telefoane cu touchscreen-uri mari, moda adusa de Apple in 2007.

Sistemul lor de operare anterior BB10 a fost lansat la 4 ani dupa ce compania google a lansat sistemul lor de operare Android, pana in acel moment Android detinand cea mai mare parte al acestui segment de piata.

Blackberry lanseaza primul sau telefon cu sistem de oprerare android in 2015 dar aceasta prima versiune cu ecran mare tine cumparatorii departe de el avand un pret destul de ridicat fata de celelalte telefoane de la firmele concurente.

Cu toate ca Blackberry este cunoscut mai mult pentru telefoanele sale ei sustin ca o mare parte din venituri o obtin prin vanzarea de softuri si licente catre companii si guverne. Acestea includ si produse enterprise server care permit companiilor sa monitorizeze telefoanele angajatilor.