Perioada sarbatorilor a fost cu siguranta cea in care fiecare dintre noi si-a facut toate poftele zilnic, lucru care putem spune ca se poate observa si pe cantarul nostru care arata cu cateva kilograme in plus.

Kilogramele in plus sunt nedorite pentru aproape fiecare dintre noi, mai ales in aceasta perioada in care trebuie sa ne imbracam foarte gros, lucru care ne da impresia adesea ca aratam mult mai plinute.

Ei bine, exista cateva metode super simple care ne pot ajuta daca ne dorim sa scapam de kilogramele acumulate in perioada sarbatorilor.

Pentru inceput trebuie sa constientizam faptul ca infometarea nu este o solutie deoarece in acest mod vom depune kilogramele date jos la fel de repede, lucru pe care nimeni nu si-l doreste.

Hidratarea are un rol desavarsit de important atat in procesul de slabire cat si de mentinere mai ales ca avem tendinta de a confunda de multe ori senzatia de sete cu cea de foame. Mai mult de atat, organismul nostru are nevoie de o cantitate suficienta de lichide pentru a functiona in parametri normali.

Uita de mancatul haotic si de alimentele procesate si pline de zahar mai ales ca si ficatul tau are nevoie de o mica detoxifiere. Introdu in alimentatia zilnica cat mai multe fibre, legume si fructe mai ales ca acestea sunt bogate in vitamine, iar noi avem atat de multa nevoie de aceastea in special in sezonul racoros in care corpul nostru trebuie sa faca fata gripei si racelii.

Miscarea a reprezentat dintotdeauna cheia succesului pentru o santate de fier dar si pentru un corp de invidiat, lucru care ar trebui sa te determine sa incepi chiar de azi cu cateva exercitii mai ales daca esti o persoana foarte sedentara.

Seara este momentul in care trebuie sa mancam cat mai slab caloric si daca se poate sa evitam o cina tarzie care ne-ar putea ingreuna stomacul.