Carnea de pui este printre preferata multora dintre noi deoarece aceasta se gateste super rapid, poate fi combinata cu diferite ingrediente pentru a obtine un preparat super delicios si este si mai slaba, astfel ca aceasta este chiar si pe gustul celora care incearca sa manance echilibrat pentru a se mentine intr-o forma cat mai buna.

Ei bine, suntem obisnuiti cu pieptul de pui la gratar, la cuptor, preparat sub forma de snitele, calit in putin ulei de masline pentru a fi folosit in salate, piadine etc, insa ceea ce ar trebui sa incercati atunci cand va doriti sa gatiti un preparat super gustos, este cu siguranta pieptul de pui sub forma de rulouri umplute cu legume.

Pentru a prepara aceasta reteta veti avea nevoie de: 1 caserola de piept de pui gata feliat (puteti cumpara si piept de pui pe care mai apoi sa il feliati), 1 morcov, 1 ardei kappia, 1 ceapa mai mare, 150 de grame de mazare si 5-6 ciupercute, 3 linguri de ulei de masline si condimente dupa gust.

Pentru inceput vom curate legumele iar apoi vom taia micut ceapa, ardeiul si ciupercile iar morcovul il vom razali. In uleiul de masline vom cali ceapa si morcovul iar apoi vom adauga restul legumelor, sare, piper si cativa fulgi de chilli macinati.

Intre timp pieptul de pui il batem foarte bine iar apoi adaugam compozitie in fiecare felie pe care o vom rula si o vom prinde cu cate doua scobitori. Rulourile astfel formate le vom aseza intr-o tava pe foaie de copt si le vom introduce in cuptorul preincalzit, avand grija sa le intoarcem pe ambele parti pentru a se praji foarte bine.

Rulourile se pot servi calde fiind in acelasi timp la fel de delicioase chiar si peste cateva ore. Mai mult de atat. Rulourile sunt ideale pentru pranz, cina si chiar aperitiv.

Pofta buna!