Florile reprezinta cu siguranta cele mai iubite plante de catre toti oamenii pentru ca acestea sunt super delicate dar si pentru ca ofera casei un aspect placut iar camerele in care acestea sunt tinute parca prind viata.

Cu toate acestea, trebuie sa constientizam faptul ca plantele au nevoie de atentie, motiv pentru care daca crezi ca nu ai prea mult timp la dispozitie ar trebui sa iti achizitionezi cateva specii care pot trai fara a avea nevoie de prea multa ingrijire.

Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa ai cele mai frumoase flori de apartament.

Inainte de a cumpara flori la ghiveci incearca sa te documentezi foarte bine asupra modului ei de ingrijire pentru a constientiza inca de la inceput daca poti sa ii oferi acelei plante toate conditiile de care ea are nevoie.

Plantele la ghiveci inseamna timp, lucru pe care ar trebui sa il iei in considerare atunci cand iti doresti sa oferi apartamentului tau culoare. Ai grija sa alegi plante care nu au nevoie mereu sa fie udate, curatate sau taiate tocmai pentru a reusi sa le pastrezi in viata.

Mai mult decat atentie, plantele au nevoie de tine. Desi poate pare neadevarat, pentru ca plantele tale sa se dezvolte armonios trebuie sa vorbesti cu ele aproape zilnic. Vei observa ca in acest fel ele vor radia si vor arata perfect indiferent de anotimp.

Inainte de a uda plantele ar trebui sa te documentezi foarte bine tocmai pentru a sti de cata apa au nevoie. Daca ele nu vor avea o cantitate suficienta de apa se vor usca iar daca ai tendinta sa le uzi prea mult atunci radacina se asfixiaza iar planta va muri fara ca tu sa iti dai seama.

Nu uita ca fiecare planta are nevoie de conditii de trai diferite, motiv pentru care, lumina de care au nevoie este diferita, lucru care trebuie sa il stii inca dinainte pentru a te gandi de la inceput unde vei aseza planta.