Natura este mereu primitoare iar in sezonul calduros multi dintre noi isi doresc sa faca cateva escapade departe de agitatia cotidiana, astfel ca, adesea cautam noi idei pentru a avea cateva zile libere alaturi de familie sau de cei mai buni prieteni.

Desi speram mereu ca si de data aceasta concediul acesta va fi unul reusit, pe o plaja care ne ofera tot ceea ce avem nevoie, soare, o bautura racoritoare sau chiar liniste atunci cand alegem destinatii cu plaje private, ei bine, de multe ori avem nevoie si de cate un weekend pentru a ne relaxa.

Escapadele cu cortul alaturi de familie sau prieteni reprezinta alternativa perfecta atunci cand ai la dispozitie doar doua zile libere si iti doresti sa faci ceva diferit, care sa te scoata din rutina zilnica, sa iti ofere energie pentru o noua saptamana.

Iata cateva dintre activitatile pe care le poti avea atunci cand alegi sa mergi cu cortul chiar si in apropiere de orasul aglomerat:

Natura de va ajuta sa te relaxezi complet si sa iti eliberezi mintea de toate gandurile si problemele acumulate. Astfel ca poti alege sa te deconectezi chiar si de telefonul mobil si sa petreci timp doar cu tine si cei dragi. Poti incerca sa faci cateva minute de exercitii dimineata, yoga, poti citi cateva pagini daca aceasta activitate de relaxeaza si te linisteste complet sau poti sa asculti ciripitul pasarelelor si sa te bucuri de o cafea bine meritata.

Daca esti o fire mai energica, poti incerca sa iti incepi fiecare dimineata cu o plimbare de cateva ore daca locul in care alegi sa mergi are si trasee bine marcate astfel incat sa te asiguri ca esti in siguranta.

Cateva jocuri de societate sunt ideale pentru serile calduroase in care poti petrece timp cu cei dragi.

Daca iubesti soarele, poti sta la plaja dimineata si seara cand soarele nu este atat de puternic iar in restul zilei poti alege sa te relaxezi la umbra copacilor batrani.