Pentru ca ne aflam in pragul sarbatorilor de iarna am inceput cu totii sa intram in febra cadourilor de Craciun, motiv pentru ca am dat iama in magazinele de pretutindeni pentru a cauta cele mai ingenioase daruri pentru copilasii nostri.

Si pentru ca stim cu totii ca cei mici se bucura in special de jucarii, fiecare dintre noi isi doreste sa gaseasca astfel de daruri cat mai creative, educative dar si distractive.

Eu bine, iata cateva idei care te-ar putea ajuta in alegerile tale, mai ales in aceasta perioada a sarbatorilor:

Jucariile interactive sunt ideale atunci cand doresti sa ii oferi copilului tau in dar ceva care sa il ajute da se dezvolte psihic si emotional in mod armonios. Poti opta pentru astfel de jucarii ca sa ii dezvolte gandirea, vocabularul si sa ii acapareze toata atentia. Poti opta pentru aceasta varianta mai ales atunci cand iti doresti ca cel mic sa invete cuvinte intr-o limba straina deoarece in acest fel o astfel de jucarie va repeta dupa tine toate cuvintele rostite.

Poti alege un joc cu plastilina prin care sa creezi diverse forme si modele deoarece aceasta este un joc creativ care ii va face pe cei mici sa ramana concentrati timp de cateva minute bune.

Jocurile cu cartonase care sa contina animale, fructe si legume in limba engleza sunt ideale cand copilasul incepe sa creasca. Poti petrece timp alaturi de el invatand cat mai multe lucruri posibile si il poti premia atunci cand acesta se descurca. In acest fel el isi va dori sa castige si va invata de mic ca fiecare efort este insotit adesea de  rasplata.

Opteaza pentru un joc de lego care sa-i acapareze toata atentia copilului tau. In acest fel el va invata sa aiba si mult mai multa rabdare in orice lucru pe care urmeaza sa il faca.