Cu totii am asteptat sezonul calduros de vara pentru a ne bucura de soare, caldura si mult asteptatul concediu, pentru a ne relaxa intr-o vacanta pe cinste dupa toata aceasta perioada dificila din viata noastra.

Ei bine, vara nu consta doar intr-o saptamana, astfel ca, pe langa saptamana de concediu pe care o alocam pentru a pleca intr-o destinatie unde sa ne petrecem timpul pe plaja fierbinte si in valurile marii care este gata sa ne racoreasca, putem organiza si alte activitati de o zi sau doua alaturi de familie sau de prietenii dragi, tocmai pentru a ne asigura ca vara aceasta am facut lucruri diverse si ne-am bucurat din plin de ea.

Iata cateva idei de activitati pe care le poti face si tu vara aceasta:

O plimbare la munte poate fi ideala atunci cand vrei sa iti petreci weekend-ul departe de agitatia si aglomeratia din mediul urban, astfel ca, poti incerca sa mergi cu cortul timp de doua zile. Vei fi surprins sa observi cum o astfel de expeditie de doua zile te va deconecta complet de toate probleme si grijile apasatoare pe care fiecare dintre noi le are.

Daca ai doar o zi disponibila pentru relaxare, poti incerca sa pregatesti un picnic dragut in natura alaturi de familie si de prieteni, sa te bucuri de razele soarelui inca de la primele ore ale diminetii cand pasarelele ciripesc de zor. Daca cunosti locuri frumoase, poti vizita apoi o cascada sau un lac unde sa te poti relaxa complet timp de cateva minute.

In momentele in care vrei sa petreci timp la soare poti cauta cateva pensiuni cu piscine micute, mai ales atunci cand ai nevoie de liniste si nu iti doresti sa mergi la strandurile din orasele aglomerate care bineinteles vor fi pline de oameni dornici de distractie si de muzica buna.

Tu unde iti petreci zilele libere in sezonul calduros?