Fiecare persoana s-a confruntat cel putin o data in viata cu frustrari acumulate din cauza faptului ca nu reuseau sa slabeasca indiferent de eforturile depuse, fara sa isi dea seama ca greselile cele mai mari le faceau chiar inca de la primele ore ale diminetii.

Ei bine, este foarte important sa constientizam si sa realizam un plan alimentar bine definit dar si sa ne informam corect din surse sigure, asupra modului in care functioneaza organismul nostru deoarece doar in acest fel vom reusi sa slabim frumos si armonios fara sa mai acumulam la loc aceleasi kilograme sau chiar mult mai multe.

Pentru inceput, este foarte important sa acordam o atentie sporita hidratarii inca de la primele ore ale diminetii, motiv pentru care ar trebuie sa bem doua pahare de apa chiar imediat dupa ce ne-am trezit.

Este foarte important sa intelegem ca avem nevoie sa ne acordam timp suficient pentru intreg procesul de slabire deoarece slabitul intr-un timp foarte scurt nu este sanatos si nici nu are rezultate pe termen lung.

Cand vorbim despre numarul caloriilor consumate zilnic trebuie sa ne raportam si la felul acestora, deoarece nu vom reusi sa aratam asa cum ne dorim daca vom consuma numarul caloriilor indicate insa aceastea acumulate fiind din alimente procesate si nesanatoase.

O dieta echilibrata inseamna sacrificii atat in plan alimentar cat si fizic, motiv pentru care este nevoie sa acordam atentie unui program saptamanal de exercitii fizice.

Micul dejun reprezinta o adevarata sursa de energie pentru organism, daca acesta este bogat in fibre, vitamine si acizi esentiali. Incearca sa nu sari peste aceasta masa  chiar daca este nevoie sa te trezesti mult mai devreme decat ti-ai fi dorit.

Rasfata-ti o pofta o data pe saptamana deoarece in mod contrar vei acumula diverse frustrari si nu vei reusi sa duci la bun sfarsit ceea ce ti-ai propus.